Начало Препоръчани Футболни емоции на Детския турнир „PANAGYURISHTE CHAMPIONSHIP 2024“

Футболни емоции на Детския турнир „PANAGYURISHTE CHAMPIONSHIP 2024“

Организатори на турнира бяха Детски футболен клуб "Войводите" и Община Панагюрище.

СПОДЕЛИ

От 18 до 20 октомври на стадион „Орчо войвода“ в гр. Панагюрище се проведе Детски футболен турнир „PANAGYURISHTE CHAMPIONSHIP 2024“.

От 18 до 20 Октомври в гр. Панагюрище се проведе първия ДЕТСКИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР „PANAGYURISHTE CHAMPIONSHIP 2024”, организиран от ДФК «ВОЙВОДИТЕ» и община Панагюрище, със съдействието на CHAMPION OF CHAMPIONS BG, както и спортната общественост на града.

Детският футболен празник бе под патронажа на кмета на община Панагюрище – г-н Желязко Гагов.

Турнирът се проведе на супермодерния централен стадион „Орчо Войвода“ с голям успех, като взеха участие отбори от цяла България: ФК „ЦСКА“ София, ФК „ХЕБЪР“ Пазарджик, ФК „БОТЕВ“ Враца, ФА „АРЕС“ София, ФК „ЛЕВСКИ-РАКОВСКИ“ София, ФК „БАРС“ Пловдив, ФК „МАРИЦА“ Белово, ФК „КЕРАМИК“ Елин Пелин, ФК „ПАЗАРДЖИК СИТИ“ Пазраджик, ФК „ПИРДОП“ Пирдоп, ДФК „ВОЙВОДИТЕ“ Панагюрище.

Формат на Детския Футболен Турнир:
Футбол 9 за Деца родени през 2012г.
Футбол 7 за Деца родени през 2014г.
Футбол 5 за Деца родени през 2016г.

Това бяха три дни изпълнени с истински футбол, това беше едно футболно събитие, което се превърна в прекрасен подарък за всички малки футболисти, за техните семейства, така и за всички хора от Панагюрище и региона. Всички и се насладиха на детските усмивки и сбъдването на техните футболни мечти!

За победителите в трите възрастови групи бяха осигурени купи и медали, имаше и много други награди, но най-голямата награда за участниците бяха приятелствата, които те успяха да създадат помежду си и празникът, които всички заедно сътвориха.
Имаше и специални благодарности под формата на статуетки за сътрудничеството от страна на Община Панагюрище и ДФК „ВОЙВОДИТЕ“.

 
*Класиране на ПРИЗОВАТА 4-ка набор 2012*
1. ФК „ЛЕВСКИ-РАКОВСКИ“ 1 – София
2. ФК „ХЕБЪР“ – Пазарджик
3. ФК „БОТЕВ“ 1 – Враца
4. ФА „АРЕС“ -София
*Класиране на ПРИЗОВАТА 4-ка набор 2014*
1. ФК „ЦСКА“ – София
2. ФК „ХЕБЪР“ – Пазарджик
3. ФК „БОТЕВ“ – Враца
4. ДФК „ВОЙВОДИТЕ“ – Панагюрище
*Класиране на ПРИЗОВАТА 4-ка набор 2016*
1. ФК „БОТЕВ“ 1 – Враца
2. ФА „АРЕС“ – София
3. ДФК „ВОЙВОДИТЕ“ – Панагюрище
4. ФК „ХЕБЪР“ – Пазарджик