Начало Общество Липсващи обозначителни табели късат нервите на панагюрци. От фирмата-изпълнител обещават да сложат...

Липсващи обозначителни табели късат нервите на панагюрци. От фирмата-изпълнител обещават да сложат ред

12
2
СПОДЕЛИ

ViewЗа поредния случай на липсващи обозначителни табели, които да осведомяват за затворени поради ремонтни дейности улици, алармираха наши читатели. Репортер на ПИА лично се убеди, че сигналът, който този път е от квартал „Драгулин, не е преувеличен – въпреки, че по няколко от улиците над старата мандра текат ремонти, никъде не е обозначено, че по тях не може да се мине. Така шофьори и пешеходци са принудени да стигнат почти до края на улицата, за да установят, че не могат да продължат. Следват сложни маневри, късане на нерви и хабене на гориво.

Потърсихме за коментар Георги Гигов – представител на фирмата-изпълнител на В и К проекта, чийто ангажимент освен всичко останало, е и да се грижи за навременното обозначаване на затворените заради ремонт участъци.  Ще проверя случая, недоволството на хората е напълно основателно, коментира Гигов. Няколко минути по-късно, след направена лично от него проверка, той заяви, че до края на деня ще бъде направено необходимото обозначаване.

2 КОМЕНТАРА

  1. мен спецялно освен липсата на табели ме дразни и липсата на ремонтирани улици на повечето улици на стратегически места са оставили неасфалтирани дупки сигурно с цел по лесно да си трошим колите паветата над пазара ги редят близо година какво му е толкова спецялно реденето на тоя паваж не можах да разбера някой друг да му е направило впечатление че там по тротоарите паважа вече се е разместил щото е нареден много спецялно и камъните са от най-качествените а за газифицирането някои ще ми каже ли кога аджеба ще ги полагат теа тръби той асфалта е временно покритие преди да започнат изкопните работи защо не ги положиха теа тръби сега ами после ще трябва да се копае целия град наново и пак да попитам кои умник от общината им разреши да изкопаят едновременно и околовръстното и пятигорск много ме кефи да минавам през всички дупки от моста до горната чаршия не можаха ли първо да асфалтират булеварда и тогава да изкопаят около връстното ама какво ли разбирам аз не е важно само да се върши работа важно е и да влагаш мисъл докато работиш защото в Панагюрище имаме опит и с вдигането на въстания да не се наложи пак да режем черешите тая година




    0



    0