Начало Местна власт Общината купува нова машина за миене на улици и оросяване

Общината купува нова машина за миене на улици и оросяване

СПОДЕЛИ

20140328-CJXCMKKCFQM-1395990219Нова машина за измиване на улици и оросяване ще закупи на лизинг община Панагюрище. Принципното съгласие за това бе дадено на заседание на постоянната комисия по бюджет и икономика и комисия ТСУ тази вечер. Тази година за покупката ще бъдат заделени 40 000 лева от събраните такси смет. Като се закупи тази машина, ще има възможност да се мият улици и в селата, заяви кметът на общината Никола Белишки. Това е втората машина, за миене, която общината купува за последните две години.

1 КОМЕНТАР

  1. скъпи общинари или общаци ше е по правилно. вие маи се опитвате или да ни разсмеете или по вероятно да ни разплачете къде ги видяхте тези улици дето ще ги миете с тази машина бре те не трябва ли да имат асфалт за да се мият
    иначе ще се получи писта за мото крос не е ли по разумно с тези пари да се асфалтират поне главните улици че да можем ние гражданите да се движим по бързо и удобно щото ни направихте на маймуни .и само да попитам новата машина ще има ли офроуд възможности щото ако няма по добре вземете купете от асарел белаза водоноска и си решавате проблемите събира повече вода и ще може да се движи даже и по нашите улици.а аз в писмото до дядо коледа ще си пожелая да ми донесе трактор или багер ама да е по проходим и с 4 места та да мога да возя и семейството да ни е честита новата машина.




    0



    0