Начало Общество Масово се крадат капаци на шахти в Панагюрище

Масово се крадат капаци на шахти в Панагюрище

16
6
СПОДЕЛИ

shahtaПочти всекидневно в общината пристигат сигнали за изчезнали метални капаци на шахти. Най -често изчезват чисто новите похлупаци, които се поставят по проекта за видния цикъл. Междувременно бяха монтирани нови бетонови „дъждарки“, които не са изкушение за джебчиите. Новите съоръжения за монтирани на улица „Петър Карапетров“ край площад „Павел Бобоеков“.

6 КОМЕНТАРА

  1. За паленето на контейнерите: това не е работа на полицията. Тук нещата опират до елементарна култура, възпитание и отговорност по опазване на общественото имущество. Толкова ли е трудно да се сипе вода в кофата и тогава пепелта да се хвърли в казана? Но Ганьо си е Ганьо!
    А за капаците: докато не се контролират на 100 % местата където се приема старо желязо и не се налагат солени глоби на собствениците, ще е така. Защото циганина нищо не го спира, то племето му е такова. Но ако няма къде да предаде желязото, кражбата се обезмисля. А има решение и на този проблем – капаци от бетон.




    0



    0
    • Има полиция- ама като си възпитавате децата да се държат като гаменчета и идиоти, като на по 16 години ми се прибират в 4 през нощта пияни от Коня, Даймънд и т.н. ще има и обърнати казани….




      0



      0