Начало Без категория Говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов: Цветан Пъков има 12 акта и 6...

Говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов: Цветан Пъков има 12 акта и 6 фиша, 4 от които за превишена скорост

СПОДЕЛИ

audiБизнесменът Цветан Пъков, който блъсна и уби на място 6-годишният Петър от Панагюрище има множество нарушения на пътя. Това потвърди в пряко включване по телефона за сутрешния блок на Нова телевизия говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. Той уточни, че става дума за 12 акта и 6 фиша, 4 от които за превишена скорост,  останалите санкции са за неправилни маневри и ли не носене на документи. На въпроса с каква скорост се е движил автомобилът, Стоянов отговори: Ще можем да сме конкретни за скоростта след приключването на автотехническата експертиза.

След удара Аудито е влачило тялото на детето няколко десетки метра, но и тук все още липсва конкретика, стана ясно още по време на пряката връзка. В отговор на питане от студиото Стоянов поясни, че според обясненията, които Пъков е дал на разследващите органи, било тъмно и не е успял да види детето.

 

 

3 КОМЕНТАРА

  1. Очевидно е, че Този изрод е бандит – с бандитско поведение и бандитско минало! И защо го наричате бизнесмен!?
    Проблема е, че ще се измъкне като пръдня. С малко рушвети тук и там и е готов.




    0



    0
  2. Каква наглост от Цв.Пъков пред разследващите да каже,че било тъмно…Колко тъмно е в 20,18 ч.?Ако е бил с тъмни очила бизнесмена,тъмно му се е видяло.А дали пък не е говорил и по мобилния си телефон???




    0



    0