Начало Здраве От понеделник болницата временно преустановява приема на пациенти. Вижте как ще бъдат...

От понеделник болницата временно преустановява приема на пациенти. Вижте как ще бъдат обслужвани болните

СПОДЕЛИ

mbal1Във връзка с извършване на строително-ремонтните дейности  болницата временно преустановява приема на пациенти и дейността си от 20.04.2015 год. до 19.10.2015 год.

Спешните пациенти ще се обслужват както и досега от Филиала на центъра за спешна медицинска помощ,  който ще бъде преместен от сградата на МБАЛ „СЪБО НИКОЛОВ“ ООД в „ДКЦ-1 ПАНАГЮРИЩЕ“ ЕООД, ул. “Д-р Лонг“№3 (поликлиниката)  на партерния етаж в кабинети № 7, 8, 9 и  10 . Центърът ще работи на новия адрес от 21.04.2015г.

МБАЛ „СЪБО НИКОЛОВ“ ООД осигурява консултативна помощ на всички жители на Община Панагюрище и Стрелча чрез Филиала за спешна медицинска помощ (ФСМП). С цел облекчаване на работата на ФСМП- гр. Панагюрище МБАЛ СЪБО НИКОЛОВ открива денонощен консултативен педиатричен кабинет, който се намира в „ДКЦ-1 ПАНАГЮРИЩЕ“ ЕООД на ул.“Д-р Лонг“№3 (поликлиниката) на партерния етаж в кабинет № 17 (вход от ул. „Д-р Лонг“) .

За обслужване на пациентите „АСАРЕЛ ПАНАГЮРИЩЕ ЗДРАВЕ“ и МБАЛ „СЪБО НИКОЛОВ“ООД създават ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР  в „ДКЦ-1 ПАНАГЮРИЩЕ“ ЕООД на ул.“Д-р Лонг“№3 (поликлиниката) на партерния етаж. Той ще работи всеки ден от 07:30 до 19:30 с изключение на неделя.  Там ще получите цялостна информация за необходимите грижи, консултации и лечение.

Плановите пациенти, насочени от специалисти или семейни лекари за хоспитализация  (болнично лечение) към едно от тези три лечебни заведения или консултация могат да се запишат за постъпване в обслужващите болници в ИНФОРМАЦИОННИЯ ЦЕНТЪР. МБАЛ „СЪБО НИКОЛОВ“ ООД  има договор за съвместна дейност по клиничните пътеки, по които работи през 2015 година със следните лечебни заведения УМБАЛ „СВЕТА ЕКАТЕРИНА“-ГР.СОФИЯ, МБАЛ“ПАЗАРДЖИК“ АД-ГР. ПАЗАРДЖИК, МБАЛ“ЗДРАВЕ“ ООД -ГР. ПАЗАРДЖИК. Към посочените лечебни заведения ще бъде осигурен ежедневен медицински транспорт на нуждаещите се  от такъв пациенти, които ще бъдат хоспитализирани или консултирани в тях, като графикът за пътуването трябва да се координира с ИНФОРМАЦИОННИЯ ЦЕНТЪР.

Телефон 112 ще работи с новото местоположение на ФСМП- гр. Панагюрище.

ИНФОРМАЦИОННИЯТ ЦЕНТЪР ЩЕ РАБОТИ ЗА ПАЦИЕНТИ С ТЕЛЕФОН 0876 94 60 45.