Начало Общество Авария между 2 и 3 подем, Левски, Елшица и Попинци със затруднено...

Авария между 2 и 3 подем, Левски, Елшица и Попинци със затруднено водоснабдяване

33
2
СПОДЕЛИ

vik-avarii

Селата Левски, Елшица и Попинци, както и високите части на Панагюрище днес ще са със затруднено водоснабдяване. Причината е авария между 2 и 3 подем на магистралния водопровод. Вече се работи по отстраняването й, информираха от “В и К”.

2 КОМЕНТАРА

  1. Отправям директен въпрос към екипа на PIA – Защо разкривате рубрика за коментар, когато коментарът се превръща в звук в пустиня?
    „В и К – П“ ЕООД е единствено за съжаление. „Един“ „усвоява“ евро пари по „програма“ (около 50 млн. лв. за подмяна на абонатната мрежа и изграждане на единствената може би вече функционираща Пречиствателна Станция /обаче за отпадна вода, а не за питейна/), от което ефект във водоснабдяването няма. „Друг“ принуждава „В и К – П“ ЕООД, да заблуждава ДКЕВР (при вдигането на цената на питейната вода) относно извършването на дейности, които реално не се извършват. Отчитат се фалшиви печалби (93000 лв.)и никой не се ангажира с отстраняване на проблема предизвикващ постоянно излъчваната информация – „Авария …. със затруднено водоснабдяване“?!
    Крайно време е Прокуратурата да се самосезира и осъществи досъдебно производство по всички обекти – предмет на „усвоените“ европари.




    0



    0