Начало Препоръчани Мъжете на СКТМ „Асарел-Медет“ с 4 от 4 през уикенда

Мъжете на СКТМ „Асарел-Медет“ с 4 от 4 през уикенда

СПОДЕЛИ

Мъжкият отбор на СКТМ „Асарел-Медет“ бе безпощаден през уикенда

Състезателита на клуба взеха 4 победи от 4 срещи по време на турнира от „А“ републиканска група – Южна България, който се проведе в зала „Асарел-Медет“.

В първия си мач на 23 ноември те победиха „Поморие“ с 4:2. До края на деня асарелци взеха две чисти победи с по 4:0 над „Елит – Неделино“ и „Машстрой-Марица“ от Пловдив.

В неделя бе най-оспорваната среща, в която панагюрският тим се наложи с 4:3 над „Марек 76 – Дупница“. След втория кръг „Асарел-Медет“ дели първото място в групата с „Део София“, като и двата тима имат по 7 победи и 1 загуба.

Четирите победи бяха извоювани от капитана Асен Попниколов и съотборниците му Илия Воденичаров, Стоян Кордев и Стефан Гагов.

Вторият отбор записа една победа и две загуби в турнира от първенството на група В2 – Югозападна България, проведен също в зала „Арена Асарел“. Т

се наложиха над „Гоце Делчев“ с 4:2, но загубиха с 3:4 от СКТМ „Панагюрище“ и СКТМ 1995. Отборът в състав Стайко Стайков, Божидар Васев и Пенко Тушлеков е на пето място във временното подреждане.