Начало Спорт 4:0 със Септември на изкуствения терен в София

4:0 със Септември на изкуствения терен в София

СПОДЕЛИ

templates/piavariant5/css/editor.css">

"Оборище" води на "Септември" в София с 3:0 след първото полувреме. Мачът се контролира изцяло от панагюрци, но трите гола паднаха в рамките на 9 минути. В 36-а Георги Нетов беше най-съобразителен в 36-та минута при разбъркване през вратата на домакините. Нетов центрира за другите два гола. В 40-тата подаде на Емил Петковв и той вкара с глава. В 44-та от центрирането се възползва Добри Орловски.През вторта част панагюрци свалиха оборотите с идеята даа се запазят от контузии на изкуствения терен. Все пак в 75-та минута Орловски вкара четвърти гол. Три минути преди края Янко Янков  – Майната удари греда. Той влезе на мястото на Стефан Лачов. Иван Маринов се възползва от правото си на още две смени. Ангел Лачов замени Емил Петков, а Кристиян Велинов завърши срещата след като замени Филип Чипчев.

Съставът на "Оборище": Маринов, Аргиров, Г. Иванов, Енчев, Стефанов, Н. Иванов, Орловски, Петков, Нетов, Чипччев, Ст. Лачов.

1 КОМЕНТАР

  1. Привет от Испания.Имам една молба към PIA. Има ли някакъв начин да качвате линкове от мачовете на“ Оборище “ та да можем и ние тези дето сме извън България да можем да гледаме нашия отбор.Дано направите всичко което ви е по силите. Ще сме ви благодарни.




    0



    0