Начало Общество Белишки поискал от Орешарски ремонт на маришкия водопровод

Белишки поискал от Орешарски ремонт на маришкия водопровод

СПОДЕЛИ

Правителството да отпусне средства за ремонт на водопровода от река Марица към Панагюрище е поискал днес кметът Никола Белишки на среща с министър-председателя Пламен Орешарски в Пазарджик.  Кметът връчил на премиера мотивирано предложение заедно с финансовите разчети за реконструкцията на  съоръжението-ветеран.Според тях за ремонта са нужни 16 000 000 млн лева.

По време на срещата, порведена в Областна администрация Белишки е подчертал, че ремонтът е неотложен, тъй като построяването на язовир "Луда Яна" и въвеждането му в експлатация ще отнеме поне още 7-8 години. Той отново е поискал гаранции работата по доизграждането на язовира ще продължат, след като проектът бе рестартиран през 2012 година. В рамките на срещата кметът е поставил и въпроси, свързани с размера на такса "смет" след стартиране на бъдещото депо за отпадъци, както и за ученическия превоз, стопанисването на горите и др.

В срещата участие са взели кметовете на единайсетте общини в рамките на пазарджишка област.

Снимка: БТА

5 КОМЕНТАРА

  1. Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря. Отговарянето на троловете неизбежно води до отклоняване от темата на дискусията, изважда от равновесие наблюдателите и осигурява търсеното от троловете внимание. Тролът, който е игнориран, може доброволно да напусне Интернет-форума или дискусията, макар че понякога той или тя може да продължи да се връща към някоя стара тема, с цел да бъде последният изказал се по нея. Потребителите с по-голям опит често са склонни да подминават публикациите на троловете с мълчание, докато тези с по-малък опит се подвеждат по-лесно и се ангажират с диалог, без да знаят, че си имат работа с трол. В такива случаи негласното правило е по-опитните да публикуват съобщение за всички във форума, сайта и т.н., с което да посочат конкретния трол и да призоват към игнорирането му. :-x
    Не им обръщайте внимание! Да дискутираме без тях!




    0



    0
  2. сТОЯНЧО, герберският знаменосец, самоотвержено се хвърля срещу всякакъв опит за критика срещу властта.Нали ти казахме ,че си разкрит,бре?ТРол партиен! Извън киберпространството по същият начин ли се държиш?Сипеш с лекота обидни епитети,не зачиташ нищо друго освен твоето тясно партийно мнение и си готов за конфликт.Приличаш на истерик който се нуждае от специализирана помощ.Чудно ми е как си се измъкнал от усмирителната риза :lol: :lol: :lol: .Айде пийни една студена водичка и си лягай,че както вкарваш емоции да не вземеш да плеснеш некой инфаркт от преиграване.




    0



    0
  3. Доколкото си спомням предишното правителство даде над един милион за ремонта и сложи край на бедственото положение. Факт. Общината със собствени средства смени помпите, оправи трихилядния резервоар. Втори факт. Гергинков не е печелил никакъв проект а е получил покана за участие. Провери си информацията, виж кой е сключил договора и не ръси мозък че и без това ти е дефицитен. Ако на Орешарски му пука за П-ще, ще тегли някое милиардче заем и ще помогне. И след това Станишев ще му крещи ОСТАВКА! ОСТАВКА!




    0



    0
  4. Този Белишки ще излезе голям хитрец.Какво спа две години та не поиска тези пари от ментора си БОЙКО РАЗБОЙКО докато бе на власт.Нали кмета е от неговата партия.Ама страх голям страх.Сетил се сега да иска защото знае че няма как да стане на този етап.И после пак да му слушаме оправданията че за всичко е виновно новото управление, Халеевата комета и Нострадамус.А и за подмяната на водопровода който се прави в момента Белишки да не се бие много в гърдите, защото той няма никакъв принос.Този проект бе спечелен по времето на бившия кмет и бившия шеф на водното.




    0



    0