Начало Общество В Панагюрище ще се предлага услугата „велосипед под наем“

В Панагюрище ще се предлага услугата „велосипед под наем“

СПОДЕЛИ

В Панагюрище ще се предлага услугата „велосипед под наем“, това научаваме от създадената от предприемачите страница във фейсбук, която е създадена наскоро и тепърва предстои да се допълва с още информация. Като начало проектът е представен така:

„Радваме се да обявим този проект, чрез който се надяваме, а и ще направим всичко необходимо, да развием туризма в град Панагюрище и региона! Започваме кампания по пускане на „велосипеди под наем“, като парите, които бъдат спечелени, ще бъдат инвестирани в по-модерни велосипеди и целта ще е разрастване на проекта!

Към отдаването на велосипеди,предлагаме и изготвяне на безплатен маршрут според изискванията на нашите клиенти! Маршрутът ще бъде изграден на база няколко характеристики:терен,по който иска да кара велосипедистът; разстояние,което иска да измине! Може би се питате какво ще спечелите Вие от това? Територията на град Панагюрище е много привлекателна и на близки разстояния се намират доста културни обекти,както и природни! Трафикът в ,а и около града, е много спокоен, има доста добри обекти на кратки разстояния, до които чрез кола не може да се стигне! Това,което със сигурност ще получите от нас, е качество и коректност! Можете да харесате страницата  Велосипеди под наем в Панагюрище и региона ,която създадохме във фейсбук! В страницата можете да намерите повече информация относно цени,време,връзка с нас и още! Това е само началото, бихме се радвали,ако успеем да направим нещо забавно и интересно, чрез което да Ви направим щастливи!