Начало Избори АМБИЦИОЗНА УПРАВЛЕНСКА ПРОГРАМА ПРЕДСТАВИ НИКОЛА БЕЛИШКИ

АМБИЦИОЗНА УПРАВЛЕНСКА ПРОГРАМА ПРЕДСТАВИ НИКОЛА БЕЛИШКИ

СПОДЕЛИ

Кандидатът за кмет на ГЕРБ предлага над 240 стъпки за преобразяване на общината

 

Мерки в десет приоритетни области и над 240 конкретни стъпки и дейности – това е заложено в управленската програма на Никола Белишки и неговия екип, представена днес. Документът “Панагюрище в добри ръце” вече е достъпен за четене и споделяне онлайн, а скоро на разположение ще бъде и печатна версия.
Сериозна част от дейностите в документа са фокусирани и върху важната за Панагюрище 150-годишнина от Априлското въстание.
Цялостно реновиране на емблематичните сгради на читалище “Виделина 1865” и Театър дом-паметника, на читалищните сгради в селата и на сградата на поликлиниката. Рехабилитация на водопроводи и изграждане на канализационни системи, включително и в малките населени места, изграждане на нова улица като допълнителна транспортна връзка за кв. Драгулин, нови светофарни уредби, са само част от мерките, заложени в управленската програма на кандидата под номер 49 в бюлетината на новите избори за кмет на общината.
Важна част от програмата на Никола Белишки и екипа му е и повишаване качеството на услугите на ОП “Чистота”, в частност и увеличаване на честотата на сметоизвозване в селата.
Предложените ревизия, оценка и ремонт на общинските пътища и мостови съоръжения в общината пък ще доведат до повишаване на сигурността и гарантиране на свързаността в региона.
В управленската програма е заложена и повече автономност на кметовете на населените места и обществените съвети при изготвянето на инвестиционните им програми.
Платформата на кандидата на ГЕРБ предвижда и проект за Дворец на децата, където всички извънкласни занимания да бъдат събрани под един покрив.
“Управленската програма не е просто мащабен проект за преобразяване на общината. Всички мерки, заложени в нея, са плод на експертизата ни в местното управление. През годините екипът ни доказа, че само ние можем да поставим интересите на община Панагюрище в дневния ред на държавата и европейските институции”, отбеляза Никола Белишки. Затова, по думите му, е важно гражданите да бъдат активни на 9 юни, подкрепяйки местния кандидат за народен представител Стефан Мирев (номер 22 и преференция 104), а след това – на 23 юни, да гласуват с номер 49 в бюлетината.
Управленската програма на Никола Белишки е достъпна на адрес linktr.ee/nikolabelishki и е отворена за предложения от гражданите по време на цялата предизборна кампания.

На 23 юни гласувайте в местните избори с номер 49 за Никола Белишки.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!