Начало Бизнес Девет зрелостници от специалност „Минна електромеханика” получиха покана за работа в „Асарел-Медет”

Девет зрелостници от специалност „Минна електромеханика” получиха покана за работа в „Асарел-Медет”

СПОДЕЛИ

Свидетелства за професионална квалификация – трета степен, на 52 зрелостници от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище бяха връчени днес, на официална церемония в читалище „Виделина-1865“. Девет от тях, които завършиха паралелката „Минна електромеханика“ с дуална форма на обучение, получиха покана за работа в „Асарел-Медет”АД. Всички те са с отличен и много добър успех.

„След 12 години труд и усърдие, изпитания на волята и ума, днес Вие прекрачвате към един нов етап от Вашия житейски път. Искам от името на ръководството на „Асарел-Медет“ да Ви кажа, че ние ще бъдем много щастливи ако онези от Вас, които успешно преодоляхте предизвикателството дуална форма на обучение, решите да преминете към този нов етап от своя живот, като част от екипа на нашата компания”, каза в приветствието си към абитуриентите прокуристът на „Асарел-Медет“ АД Галя Костова.

Овации имаше и за петимата отличници от паралелките с минни специалности с дуална форма на обучение – Гергана Илкова, Илиян Джамбазов, Кристиян Цуцеков, Иван Попов и Добрин Шикеров, които получиха награди от „Асарел-Медет”АД.