Начало Общество Днес стартира тридневната ни рубрика „Абитуриенти вчера и днес“. Очаквайте!

Днес стартира тридневната ни рубрика „Абитуриенти вчера и днес“. Очаквайте!

31
0
СПОДЕЛИ

Абитуриенти-Н-Бончев-2014

Абитуриентските балове отминаха, но това съвсем не означава, че тазгодишните зрелостници ще забравят за балната си вечер, за хубавите мигове, които им е донесъл този паметен ден в живота им, за тъгата по отминалите, безгрижни ученически дни, за любимите учители, за съучениците си. Млади и красиви, одухотворени и устремени, абитуриентите на „Випуск 2014, Панагюрище“ успяха да събудят спомени, които всеки човек е скътал някъде в душата си. Това обаче не означава, че ги е забравил, нали?

Водени от желанието да разберем как са преминавали баловете на някогашните абитуриенти, попитахме хора, завършили преди 15 и повече години. Интересно ни беше да узнаем пазят ли жив спомена за тези дни, какви емоции им е донесъл този етап от живота им. Попитахме ги още какви са били мечтите им, била ли е ясна посоката, пътят, по който са поели, плашел ли ги е въпросът „А сега накъде?“ Поискахме да разберем какво мислят за днешните абитуриенти? Поискахме да отправят и своето пожелание към тях преди важния старт в живота им.

Сред участниците във временната ни рубрика са личности, които са в центъра на общественото полезрение, както и хора на изкуството. Не сме забравили, разбира се, и тазгодишните абитуриенти, които с вълнение споделиха своите разнородни чувства, които вълнуват душите им в този момент.

Публикациите ще излизат в три поредни дни, през определено време.

След минути стартира рубриката „Абитуриенти вчера и днес“. Очаквайте!