Начало Препоръчани Ема Накова с отлично представяне на държавното отборно и лично първенство по...

Ема Накова с отлично представяне на държавното отборно и лично първенство по тенис на маса до 15-годишна възраст!

СПОДЕЛИ

След блестящия резултат в отборната надпревара на детския отбор на “Асарел Медет” не закъсняха и личните изяви. Ема Накова влезе в първата осмица на България и зае престижното пето място.

След като спечели лидерството в своята група за влизане в 32 ,Ема направи обрат срещу втората ракета на Две Могили и след изоставане с 1:2 гейма успя да затвори мача с 3:2. В осминафиналния етап победата беше над състезателка на “Комфорт “ Варна с 3:1 гейма. На четвъртфинал Ема отстъпи на шампионката Нина Николова от “Металик” Перник с 0:3 гейма.
Калина Стефанова също излезе победител от своята група и се представи отлично като влезе в първите 16 . На осминафинал тя отстъпи срещу представителка на “Марек Дигеста -спорт” Дупница с 0:3.

Третата представителка на отбора- Катерина Салкина получи контузия и не успя да премине груповата фаза .

“Момичетата продължават своята подготовка с пълна сила,защото сме в разгара на сезона. Предстоят ни държавно първенство до 13 г и до 11г ,където участие ще взема само Катерина. Пожелавам им здраве и успешно завършване на спортно-състезателния сезон”-сподели треньора на отбора ,Нелиа Тушлекова.