Начало Общество ФК Оборище и ДФК Войводите с обща благотворителна кауза в подкрепа на...

ФК Оборище и ДФК Войводите с обща благотворителна кауза в подкрепа на Денис

СПОДЕЛИ

Тази събота на стадиона ще се проведат благотворителни мачове в подкрепа на лечението на Денис Еминов, който се бори с тумор на мозъка. Идеята за благотворителното събитие е на Оборище Панагюрище и ДФК Войводите, мачовете ще се играят на помощния и на изкуствения терени. Ще бъдат поставени кутии, в които ще се събират дарения, а на финала сумата, която ще бъде събрана, ще се преведе на семейството на момчето.

„Решихме заедно с Димо Начев и Янко Янков, както и родителите на всички деца от двата отбора, да помогнем на това дете с каквото можем. Мачовете ще започнат в 10 часа сутринта, всички, които имат желание, могат да се включат.“ – поясни Васил Тачев – треньор на децата на ФК Оборище.

Денис е на 10 години, от малък тренира футбол и е слънчево, усмихнато момче. Съдбата обаче изпраща изпитание – диагностициран е с тумор на малкия мозък (медулобластом), злокачествен. Този вид тумор дава разсейки в гръбначния стълб. Дени се нуждае от редица изследвания в Истанбул, незабавни лъче и химиотерапии, както и рехабилитация, тъй като след операцията е засегната цялата дясна част на тялото.

Сумите за всички бъдещи процедури и изследвания, са непосилни за семейството на момчето.

Няма по-жестока битка от тази, да се бориш за живота на детето си! Вярваме, че доброто е заразно и всички ние ще помогнем на Дени и семейството му да се справят с това жестоко предизвикателство!

Включете се в тази битка, ЗАЕДНО ЗА ДЕНИС!

BG67STSA93000031147427

сметката е в банка ДСК

Денис Фахриев Еминов