Начало Хороскоп

Хороскоп

Хороскоп за 23 юни 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Денят е по-емоционален и най-вече, защото ровите в емоционални рани. Станалото - станало, вземете си поуката и не си го слагайте на сърце.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Другите са важна част от живота ви, просто няма как да минете без тях. Но те също така ви напомнят и нещата, които е важно да научите. Не пренебрегвайте мнението на когото и да било. Наблюдавайте се как реагирате, гордостта или любовта надделяват.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Хубав ден е днес, особено ако нямате прекалено много неща за вършене. Ще гледате оптимистично на нещата и дори предизвикателствата на живота няма да ви смутят. Мислете и действайте бързо. Въпреки практичната си мисъл, слушайте интуицията си.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще сте доста припрени и все ще ви се струва, че другите се туткат. Изживяванията ви наистина ще си струват, няма да имате време да се колебаете и да се съмнявате. Все пак не бързайте прекалено, за да не пропуснете хубавите мигове.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Опитайте да поприключите задачите, които сте започнали. Енергия не ви липсва, но скоро ще трябва да я насочите в друга посока. Не бъдете твърде резки и гневни в изказванията си.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Интересен ден, най-вече заради нещата, които ще научите. Не се разсейвайте с чуждите проблеми, имате достатъчно собствени неща за решаване. Действайте конкретно и методично.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ден да проявите своята емоционална интелигентност. Не всички факти ще са Ви напълно известни, затова не бързайте с изводите, а се доверете на вътрешното усещане за нещата.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Непостоянни ще сте в чувствата си днес, лесно ще се радвате и много бързо ще се натъжавате. Просто денят е променлив и не се опитвайте да стабилизирате каквото и да е, пускайте миналото.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще се чувствате като стожер сред околните. На вас се падат на сериозните отговорности, но май сами сте си пожелали това. Щом ви харесва да помагате на другите, тогава не се оплаквайте, че не ви остава време за вас самите. Разпределете правилно времето си.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Не са изключени емоционални конфликти и обърквания в семейния живот. Както сте внимателни и отзивчиви, в един момент може да обърнете гръб на всичко и да оставите всеки сам да се оправя, не ставайте жертви на криворазбрана преданост.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Денят ще е доста натоварен със събития. Ще имате шанс да изявите практичната си страна. Множество телефонни обаждания ще нарушат предварителните ви планове, но пък ще ви бъде приятно.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще ви интересуват доста по-кардинални въпроси, но ще се наложи да обърнете внимание на всичко онова, което се случва тук и сега и носи конкретен резултат. Вие можете да оцените тази ситуация по-добре от всеки друг.
Хороскопи от astro5.net