Начало Култура Кристина Гочева заслужи поредното високо отличие за своя талант

Кристина Гочева заслужи поредното високо отличие за своя талант

СПОДЕЛИ

Панагюрският певчески талант Кристина Гочева заслужи поредното високо отличие. За втора година тя стана стипендиант на Министерството на образованието и науката.

Криси спечели второ място при индивидуалните изпълнители в Международния конкурс Речни ноти, който се проведе в Тутракан. В продължение на няколко дни младежи от България, Полша, Казахстан и Румъния показаха своя вокален талант. Жури с председател композитора Хайгашод Агасян определи победителите в трите категории: „Индивидуални изпълнители и вокални формации“, „Песни от мюзикъли и филми“ и „Фолклор с модерно звучене“.

„Благодаря на Доротея Бальовска, която е организаторката на тази магия. Нови запознанства, прекрасни емоции и много изненади. Имах удоволствие да работя в екип с Дивна и сбъднах една своя детска мечта.
Благодаря на уважаемото жури, за високата оценка. Горда съм, че за втора поредна година имам честта да съм стипендиант на МОН.
Чувствам се удовлетворена и благодарна на своите педагози и родители, които винаги са неотлъчно до мен и ме подкрепят във всяко едно начинание.“ – сподели Криси.