Начало Бизнес Мениджъри от FLSmidth посетиха „Асарел-Медет“

Мениджъри от FLSmidth посетиха „Асарел-Медет“

СПОДЕЛИ
Асарел-Медет
„Невероятно посещение на първокласна медна мина, фокусирана върху хората и устойчивото развитие“, написа в паметната книга на „Асарел-Медет“ Бернард Канинда – регионален президент „Продажби и услуги“ на глобалния лидер в технологиите за минната индустрия FLSmidth GmbH. На 19 септември той посети компанията и се запозна с автоматизираните системи в рудника и в обогатителната фабрика, заедно с Кристиан Фабри, Рюне Холм, Патрик Грубер, Роланд Оберойтер и Денис Бакунин от направленията за професионални услуги и продажби за Европа.
В работната среща и производствената обиколка участва и Ники Младжов – управител на „Зет и Ем Прайвит Ко“, официален представител на FLSmidth за България.
Изпълнителният директор на „Асарел-Медет“ инж. Николай Пелтеков подчерта желанието за развитие на стратегическо партньорство за проучване и внедряване на иновативни и високоефективни технологии в рудодобива и обогатяването и за по-тясно сътрудничество по веригата на доставки. В деловата среща участваха още прокуристът Галя Костова, производственият директор инж. Иван Чолаков, и инж. Ивайло Василев – директор „Иновации, планиране и развитие“, а инж. Юлияна Григорова – инженер „Производствено планиране и развитие“, презентира стратегическите програми за устойчиво развитие на дружеството.