Начало Общество Мото клуб „Атрокс“ с предстояща благотворителна акция за пострадалите от наводненията в...

Мото клуб „Атрокс“ с предстояща благотворителна акция за пострадалите от наводненията в Сърбия

52
0
СПОДЕЛИ

index

Благотворителна акция за събиране на помощи за пострадалите от наводненията в Сърбия ще организират в града членове на мото-клуб „Атрокс“ – Панагюрище, ни информира председателят му Ангел Хаинов. „Изчакваме отговор от страна на Общината за предоставяне на помещения, в които да се събират дрехите, храната и другите консумативи. Мисля, че такива ще ни бъдат предоставени. В момента преговаряме за питейна вода и лекарства, но е много трудно“ – каза още той.

До момента рокерите са провели кампании с благотворителна цел в градовете София и Пловдив. В близките дни такива ще бъдат организирани в Хасково и Пирдоп.

„Положението там е бедствено. Нашият мото клуб „Атрокс“ е член на сръбската мотоциклетна асоциация. Оформяме групи, които ще бъдат в помощ на тамошните организации. Знам, че е малко, но колкото – толкова. И те са хора. Имаме много приятели там. Ще им подадем ръка в този труден момент. Хора, останали без дом, ще бъдат настанени по домовете ни. Децата им ще са в приемни семейства за определен период от време. Ще помагаме, с каквото можем – разказа ни Ангел Хаинов.

Екипът на ПИА застава зад благородната им кауза и обещава съдействие.