Начало Общество Над 70 екипа на Eлектроразпределение Юг ще дежурят по празниците

Над 70 екипа на Eлектроразпределение Юг ще дежурят по празниците

СПОДЕЛИ

Над 70 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг са в готовност да реагират по време на предстоящите празнични дни 

Дружеството ще отчита електромерите по редовен график по празниците  

 Над 70 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг са в готовност да реагират при необходимост по време на предстоящите коледни и новогодишни празнични дни. Дружеството има възможност за включване на допълнителен брой сътрудници и техника при извънредни зимни ситуации, както и да активира специален кризисен щаб.

 

Като част от текущата подготовка за работа през зимата, дружеството е осигурило по места техника, инструменти и материали с оглед осигуряване на авариен резерв. В това число влизат и налични над 400 броя високопроходими автомобили, автовишки, моторни шейни, както и АTV и UTV за труднодостъпните райони. Дежурните екипи поддържат връзка с денонощно функциониращия Диспечерски център за управление на електроразпределителната мрежа.

 

Eлектроразпределение Юг ще отчита електромерите по редовния месечен график по време на празниците. Дружеството е създало организация за отчитане на електромерите по редовен месечен график. Целта е, както всеки месец, да се следва редовният график на отчитане на електроенергията за клиентите на дружеството в Югоизточна България. 

 

Тел.: 0700 1 0007