Начало Избори НИКОЛА БЕЛИШКИ ИСКА ПОВЕЧЕ БЪДЕЩИ ЖИТЕЛИ В ОБЩИНАТА

НИКОЛА БЕЛИШКИ ИСКА ПОВЕЧЕ БЪДЕЩИ ЖИТЕЛИ В ОБЩИНАТА

СПОДЕЛИ

Кандидатът за кмет Никола Белишки представи днес мерките, които е готов да предприеме, за да има повече бъдещи жители в общината. Белишки сподели вижданията си по традиция във видео, достъпно в социалните му мрежи.

Програмата на Белишки предвижда популяризиране на общината като привлекателно място за живот на млади семейства – с отлични условия за професионална реализация и развиване на бизнес, с достъп до висок стандарт здравни и социални услуги и до модерно и качествено образование. Кандидатът на ГЕРБ предвижда и тройно увеличение на средствата в общинския фонд за подпомагане на ин витро процедури.

За нас е важно да има повече млади и активни хора в Панагюрище. Това е важна предпоставка за развитието на общината в следващите десетилетия. Затова искаме да помогнем и на хората с репродуктивни проблеми. Не виждам смислен аргумент някой да бъде против тази мярка”, отбелязва Никола Белишки.

По думите му, работата в тази приоритетна ос фокусира голяма част от цялостната работа на общинската администрация. Белишки обаче извежда повечето бъдещи жители в региона като цел, за да покаже философията на управление, която ще гарантира устойчиво развитие на общината.

Мерките в този ресор от управленската програма са допълнени след срещите на Никола Белишки и екипа му в малките населени места от общината, както и при разговорите с жителите на града. Продължава да бъде отворена и анкетната форма “Община Панагюрище в добри ръце”. Тя, заедно с управленска програма на кандидата, е достъпна на linktr.ee/nikolabelishki

Екипът на Никола Белишки систематизира предложенията, за да надгради плана си за управление. По аналитични данни посланията на кандидата под номер 49 в социалните мрежи са достигнали до над 80% от потребителите в Панагюрище и региона. “Онлайн покритието ни е не само белег за дигитално грамотна кампания, но и за капацитета ни, както и досега, да работим модерно, използвайки новите технологии в общинското управление. Неслучайно по време на кметуването на Белишки по брой на предоставяните от Общината административни електронни услуги за граждани и бизнес надминахме големи общини като Пазарджик, Варна и Бургас например ”, коментират от щаба на Белишки.

На изборите на 23 юни Никола Белишки е под номер 49 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление