Начало Избори НИКОЛА БЕЛИШКИ КАНИ ГРАЖДАНИТЕ ДА СПОДЕЛЯТ ИДЕИТЕ СИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ОБЩИНАТА

НИКОЛА БЕЛИШКИ КАНИ ГРАЖДАНИТЕ ДА СПОДЕЛЯТ ИДЕИТЕ СИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ОБЩИНАТА

СПОДЕЛИ

Специална анкетна форма за предложения, свързани с развитието на региона инициира кандидатът за кмет на ГЕРБ Никола Белишки. От днес на linktr.ee/nikolabelishki всеки може да сподели с него какво трябва да се промени и надгради в населените места в общината. Паралелно с това потребителите могат и да отправят сигнали за нередности или некачествено свършена работа. Всички сигнали и идеи ще бъдат разгледани внимателно от екипа на Белишки и най-добрите предложения ще станат част от управленската му програма, достъпна на същия адрес.

За първите 24 часа документът “Панагюрище в добри ръце” вече е прегледан няколкостотин пъти, което от щаба на Белишки отчитат като сериозен успех. “Радвам се, че съгражданите имат интерес към проблемите на града и мнозина от тях вече са се запознали с управленската ни програма. Аз винаги съм отворен към мненията и проблемите на панагюрци, затова и даваме възможността спокойно, без страх и притеснение да споделят своите идеи и виждания за развитието на общината”, заявява кандидатът под номер 49 в бюлетината за новите избори за кмет. По думите му – важно е общинската власт не само да чува гражданите, но и активно да търси обратна връзка и възможности да решава проблемите в дневния ред на хората.

Участието в инициативата не изисква задължително попълване на лични данни. Въпреки това екипът на Никола Белишки е осигурил възможност гражданите, които желаят, да оставят свой имейл адрес.

Всеки, който желае да сподели идеите си, трябва да отиде на linktr.ee/nikolabelishki и да натисне бутона “Сподели предложение”. Най-добрите, изпълними и важни предложения и сигнали ще бъдат обобщени във втората половина на юни и ще залегнат официално в управленската програма на Никола Белишки. 

 

На изборите на 23 юни кандидатът на ГЕРБ е под номер 49 в бюлетината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление