Начало Избори НИКОЛА БЕЛИШКИ: ПАНАГЮРИЩЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕСТИЖЕН СПОРТЕН ЦЕНТЪР

НИКОЛА БЕЛИШКИ: ПАНАГЮРИЩЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕСТИЖЕН СПОРТЕН ЦЕНТЪР

СПОДЕЛИ

Развитие на детско-юношеския спорт и придобиване на нови терени за разширяване на спортната база – това са само част от приоритетите, които Никола Белишки представи днес и са насочени към утвърждаването на общината като престижен спортен център. Традиционно, кандидатът за кмет под номер 49 в бюлетината разказа за някои от идеите си във видео, достъпно в социалните му мрежи.

Програмата на Белишки предвижда още продължаването на сътрудничеството със спортните клубове от общината, както и популяризирането на възможностите за спорт и спортните съоръжения в региона.

Независимо дали говорим за спортната зала в Панагюрище или чудесния уличен фитнес в Попинци – през годините направихме много за развитието на спортната база в региона. Ще продължим да създаваме възможности за професионалните атлети, но и за масовия спорт  – за жителите, които спортуват в свободното си време. Вярвам, че Панагюрище може да бъде престижен спортен център”, заявява кандидатът на ГЕРБ.

В тази посока Никола Белишки предвижда и продължаваща подкрепа за спортните клубове, които организират национални и международни спортни състезания. Според него, това носи не само мотивация и престиж на спортистите, клубовете и общината, а създава и повече възможности за бизнеса като цяло.

Ще насърчаваме, разбира се, спортните активности сред деца. По този начин помагаме на работещите родители, възпитаваме характер у самите деца и създаваме предпоставки за повече здрави младежи в региона”, смята кандидатът за кмет.

Всички мерки за развитие на спорта и прилежащата му инфраструктура, както и цялостната управленска програма на Никола Белишки, могат да бъдат открити на linktr.ee/nikolabelishki . На същия адрес панагюрци и жителите на малките населени места могат да дават и своите добри идеи за развитието на общината. 

 

На изборите на 23 юни Никола Белишки е под номер 49 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление