Начало Избори НИКОЛА БЕЛИШКИ ЩЕ РАБОТИ ЗА ПРОЗРАЧНА, ЕФЕКТИВНА И ОТВОРЕНА ОБЩИНА

НИКОЛА БЕЛИШКИ ЩЕ РАБОТИ ЗА ПРОЗРАЧНА, ЕФЕКТИВНА И ОТВОРЕНА ОБЩИНА

СПОДЕЛИ

Ефективно и прозрачно административно обслужване предвижда управленската програма на Никола Белишки. Кандидатът за кмет под номер 49 в бюлетината разкри във видео, достъпно в социалните му мрежи, част от задачите, които си е поставил в изпълнение на последния приоритет от стратегията си.

Програмата на Белишки предвижда разширяване на каталога от електронни административни услуги, както и преструктуриране на звена от структурите на общинска администрация, общинските предприятия и дружества. Този процес ще бъде ориентиран към подобряване на обслужването на гражданите и бизнеса. 

Основен момент във философията на Белишки е налагането на конкурсно начало и високи критерии при назначаване.

Внедряване на система за електронно отразяване удовлетвореността на клиентите от обслужването пък ще дава обратна връзка и ще допълва мненията и препоръките на гражданите за работата на общинската администрация.

Ние успяхме да въведем 172 електронни услуги за гражданите и бизнеса, повече отколкото в много по-големи общини, които са и областни центрове. Ще работя и занапред за въвеждането на повече дигитални услуги. В днешно време дигитализирането е начин на живот, то е огромно улеснение в сегашния забързан ритъм на ежедневието, пести на ползвателите на административните услуги време и средства и улеснява достъпа до тях – нещо особено важно за жителите от малките населени места. Това има и редица други ползи – по-бързо и качествено обслужване на гражданите; намаляване на използването на хартия и разходите, свързани с това, както и по-добра проследимост и контрол”, споделя Никола Белишки.

Кандидатът на ГЕРБ демонстрира това и чрез предизборната си кампания. По-голямата част от комуникацията в нея бе насочена към социалните мрежи, а външната реклама и хартиените материали бяха драстично намалени. Това се оценява високо от панагюрци, които могат да се запознаят с управленската програма на Никола Белишки на linktr.ee/nikolabelishki . На същия адрес продължава да е отворена и специална анкетна форма, в която жителите на общината може да допълват стратегията на кандидата за кмет.

За нас прозрачността и обратната връзка са изключително важни. Ефективното управление не може да се случи без добра комуникация между администрацията, гражданите и бизнеса”, отбелязва Белишки.

 

На изборите на 23 юни Никола Белишки е под номер 49 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление