Начало Избори Никола Белишки: Вие сте тези, които ще направите разликата между обещания и...

Никола Белишки: Вие сте тези, които ще направите разликата между обещания и резултати

СПОДЕЛИ

Уважаеми жители на община Панагюрище,
Скъпи приятели,

Заставам пред Вас като кандидат за кмет, но и като човек, когото познавате. Наясно сте с това, което сме постигнали заедно, както и с трудностите в сегашния политически водовъртеж с фиктивни обещания и странни местни сглобки.
Заставам пред Вас, защото ме задължават Вашето доверие и подкрепа. Мнозина се гордеят с община Панагюрище – такава, каквато я изградихме заедно през последното десетилетие, и сега искат този път да продължи. Свидетели сте на успехите, виждате какво се е променило, известно Ви е къде имаме още работа, а познавате и нашите грешки – поуки за бъдещето, както ги наричам.
Сега Вие сте тези, които трябва да отсъдите – дали искате управлението на община Панагюрище отново да бъде в добри ръце.
Като човек съм удовлетворен, че справедливостта възтържествува и вярвам, че общината ни заслужава ПОВЕЧЕ от това, което ѝ се предложи след последните избори.

Общината не е територия! Общината са хората. И всички ние – хората от общината – заслужаваме повече.

Повече самочувствие, когато заедно честваме 150-годишнината от Априлското въстание и всеки път, когато скланяме глави на 1 и 2 май.
Повече задружност, когато работим за привлекателна и просперираща община – с отлични условия за бизнеса, възможности за семействата, грижа за социално уязвимите и успяващи хора в различни области.
Повече подкрепа за културата, образованието и читалищната самодейност от това, което ни предложи последният общински бюджет.
Повече усилия при поддръжката на улиците, тротоарите и парковите пространства, грижа за чистотата на природата и мерки за безопасността на пътя.
Повече социална подкрепа за уязвимите, заедно с младежки проекти, нови училищни инициативи, спортни съоръжения и значими демографски политики, които да насърчават раждаемостта и да задържат младите у дома.
Повече финансова компетентност и управленска далновидност при планирането на инфраструктурните проекти, включително при грижата за по-малките населени места.
Повече взаимодействие с държавната власт за подкрепа на значимите проекти за бъдещето на общината и регионалното развитие.
Повече самостоятелност на кметствата и конкурсен принцип на назначенията в общинската администрация.
Повече подкрепа за образователни проекти, творчески инициативи и развитие на шампионите ни в науката, изкуството и спорта.
Повече радост от постигнатото и смелост, когато си представяме бъдещето.
Повече реални действия и по-малко думи.

Вие видяхте какъв е капацитетът на общинското управление от последните месеци. Вие сте тези, които ще направите разликата между обещания и резултати. Вие избирате.
Благодаря Ви за подкрепата!

С уважение,
Никола Белишки,
Панагюрец, кандидат-кмет на община Панагюрище

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!