Начало Бизнес ОПТИКС АД  отбеляза 25-годишния си юбилей

ОПТИКС АД  отбеляза 25-годишния си юбилей

СПОДЕЛИ

Устойчиво развитие, мащабни инвестиции, споделени ценности и фирмена култура. С тази равносметката на 29 юли в Индустриална зона „Д-р Чочев“ екипът на ОПТИКС отбеляза значимата си годишнина с  приятели, партньори, работници и служители на компанията.

„Историята на нашия успех започва с една мечта – тази на хората, които повярваха, че ОПТИКС още с основаването може да съхрани традициите в оптрониката и да постигне развитие чрез опита, професионализма и прякото участие на екипите в смели проекти. 25 години – няма как да загърбим спомените, нашата фирма има бъдеще и  минало и в това е нашата сила“, каза в приветствието си инж. Иван Чолаков – Изпълнителен директор на ОПТИКС АД.

Изпълвам се с гордост, че съм част от този екип. Благодаря на всички мениджъри, инженери, специалисти, работници и служители за усърдието, знанието и компетентността, и най-вече за това, че ежедневно влагате частица от сърцето си, за да бъде ОПТИКС сред уважаваните и известни компании в бранша в Европа. Всеки един от вас е важен и съм сигурен, че заедно ще продължаваме да следваме целите си и да даваме нови хоризонти за развитието на компанията“.

В знак на благодарност работниците и служителите с и над 20 годишен трудов стаж в компанията получиха плакет за личния си принос за развитието на ОПТИКС.  

Специален гост на събитието бе голямата Валя Балканска и формация „Орфикус“, които поздравиха публиката с песни от автентичния български фолклор.  За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха Танцова формация „Балканджии“, панагюрският талант Виктория Манева и дуетът Христо и Димитър.