Начало Бизнес Отборът по мини футбол на „Асарел – Медет“ спечели злато в Чавдар

Отборът по мини футбол на „Асарел – Медет“ спечели злато в Чавдар

СПОДЕЛИ
За втора поредна година футболистите към спортната секция на „Асарел“ по Мини футбол извоюваха златни отличия в турнира по футбол на малки врати в с. Чавдар. Той беше част от петия традиционен спортен празник на община Чавдар „Заедно в спорта” и се проведе на 30 юни в обновения спортен комплекс в двора на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.
На финала асарелци се поздравиха с победа над „Орлин“, гр. Пирдоп. Освен с отборната купа, футболистите добавиха в актива си и наградата за най-полезен играч на турнира, която отиде при колегата Добри Киров.
В спортната проява, организирана от Община Чавдар, участваха състезатели от целия район на Средногорието, София и Панагюрище, като в нея се включиха много отбори и индивидуални участници в дисциплините футбол, тенис на корт, тенис на маса, волейбол и белот. Победителите бяха отличени с купа, грамота и парична награда, а фирменото присъствие беше подсилено и от Аделина Славеева, административен секретар на дирекция в дружеството, която бе единствената жена, взела участие в турнира по тенис на корт.