Начало Бизнес ОТЛИЧНА ДИПЛОМНА ЗАЩИТА НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ

ОТЛИЧНА ДИПЛОМНА ЗАЩИТА НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ

СПОДЕЛИ

Учениците от специалност “Минна електромеханика” от ПГИТМТ – Панагюрище се отличиха с високи резултати при защитата на дипломните си проекти за придобиване на трета степен на професионална квалификация.

Задължителният държавен изпит имаше за цел да оцени постигнатите резултати от петгодишното им обучение. Дипломните проекти, които включват теоретична и практическа част, бяха разработени от учениците със задание по индивидуален избор. По време на подготовката си, те се ползваха от съдействието и контрола на ръководителите консултанти, които им предоставиха необходимата информация и препоръки. Защитата на дипломните проекти се проведе пред Държавната изпитна комисия – председател инж. Людмила Гашурова и членове – инж. Ненчо Ненчев, инж. Лушка Апостолова и инж. Добрин Карайлев – представител на „Асарел – Медет“ АД. Учениците представиха своите проекти чрез устно изложение и отговаряха на задаваните въпроси. Отлично се представиха учениците Николай Шишков, Стоян Грънчаров и Петко Тухчиев.

Тези млади специалисти са подготвени да внесат своя принос в индустрията и да продължат да развиват своите знания и умения в сферата на енергетиката и минното дело.

Още снимки тук: