Начало Бизнес Отвори врати най-новото бижу на Панагюрище – „Комплекс ОРО“ , включващ Ресторант,...

Отвори врати най-новото бижу на Панагюрище – „Комплекс ОРО“ , включващ Ресторант, Кафе-Сладкарница и Детски център

13030
0
СПОДЕЛИ

Комплекс „ОРО “ отвори врати на 23 май 2024 г., като Събитието се отчете със специална Благотворителна вечеря, която имаше за цел да подкрепи местната общност и да събере средства за подкрепа и развитие на детския танцов състав “ МС “ Елинор“  с художествен ръководител и хореограф Елеонора Найденова. Откриването на ресторанта беше съчетано със събитие, което не беше  само кулинарно изживяване, но и важен социален акт на съпричастност и подкрепа към децата на Панагюрище. Това беше вечер , посветена на доброто . Инвеститорите на „ОРО“ – Пана Гриин Парк и Ресторант Перфекто вярват, че бизнесът може да бъде сила за добро и, че е важно да се помага на нуждаещите се. Инициативата за благотворителната вечеря е вдъхновена от желанието да се подкрепят “ МС “ Елинор“  които имат нужда от съдействие за развитие. Вечерта започна в 19:00 часа с уелкъм дринк и възможност , гостите да разгледат ресторанта , кафе-сладкарницата и детски център. След това последва изискано тристепенно меню, подготвено от главния готвач специално за събитието. 

 „ОРО“ Комплекс  е нов с уникална по рода си концепция ресторант, съчетаващ в себе си уютна атмосфера и храна, забавления за деца и изкусителна сладкарница. Идеята на Създадетелите му е за създадат място което да е модерно и стилно, но и едновременно с това хората да се чувстват уютно и удобно като у дома си, място което да е подходящо както за ежеднявно хранене, така и за специални поводи, като рожденни дни, Сватби, юбилие и др. Мястото, където цялото семейство може да се наслади на вкусна храна, докато малчуганите се забавляват в специално обособен детски кът. Родителите могат спокойно да се насладят на обяд или вечеря, знаейки, че децата им се забавляват в безопасна и стимулираща среда. 

Меню, създадено с грижa в „ОРО“ ресторант  е внимателно подбрано, за да удовлетвори вкусовете на всички членове на семейството и града.  Предлаганите продукти са от висок клас..

Ресторанта разполага с около 150 места, зимна градина подходяща за пушене с 80 места, кафе сладкарница с около 50 места и Дестки Център с две зали и открита детска площадка, който има капацитет да се грижи за забавлението на над 50 деца. Комплекс ОРО със своя млад, амбициозен и усмихнат екип може да се погрижи за всеки ваш повод и събитие с капацитет от 20 до 200 души.

Кафе-Сладкарница „ОРО Суит“ е рай за сладките изкушения с над 50 вида от продуктите на верига НИКО. За всички, за които здравословното хранене е приоритет в хелти-фреш барът има богат избор на прясно приготвени и качествени храни и свежи напитки.  Тук се предлагат домашно приготвени торти, кексчета, мъфини и разнообразни десерти, които ще задоволят всеки сладък зъб.

Комплекс ОРО предлага Кафе-продуктите на Виенския бранд  „Julius Meinl“ създаден през 1862 година и е една от най старите пекарни на кафе в света . 5 милиона души ежедневно се наслаждават на кафето Julius Meinl, и над 2 милиарда всяка година.  

„ОРО КИДС “ предлага , организиране на специални събития и рождени дни. С екип от професионалисти, които ще се погрижат за всяка подробност, празненствата тук са гарантирано забавни и незабравими. От тематични декорации до специално меню и аниматори – всичко е предвидено, за да се осигури перфектното изживяване за малките гости. „ОРО КИДС“  е оборудван с разнообразие от играчки, съоръжения за катерене , образователни игри и най-иновативната интерактивна стая, втора по рода си в България!

Комплекс „ОРО“ обещава да се превърне в любимо място за семейства, които търсят комбинация от добра храна и забавления за децата си. Със своята уникална концепция, уютна атмосфера и внимание към детайлите, новият ресторант с детски център и сладкарница е готов да посрещне своите гости и да им предложи незабравими моменти. Не пропускайте да посетите комплекс „ОРО“ и да се убедите сами в магията на това ново място в града!

Още снимки тук