Начало Препоръчани ПОРЕДНО ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ТК „ПАНАГЮРИЩЕ“

ПОРЕДНО ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ТК „ПАНАГЮРИЩЕ“

СПОДЕЛИ

В продължение на два дни БФ по тенис на маса с домакин „Комфорт“- Варна проведоха контролно за допълване на тесните  състави за участие в Европейско и Балканско първенства и Световна купа. На базата от резултатите през годината треньорите на националните отбори определиха и поканиха за участие момчета и момичета до 13,15 и 19 г. Контролното се проведе при закрити  врати без присъствието на треньорите.

 От ТК Панагюрище покана получиха Димитър Димитров за 13 г. и Йордан Генов  за 15 г. С 5 последователни победи  Димитър Димитров игра отлично, като в последния си мач победи представителя на домакините Димитър Йовев с 3:1 и се класира на първо място без загуба.

  1. Димитър Йовев -„Комфорт“ –Варна

 3. Лъчезар Христев- ЦСКА – гр. София

4.Траян Георгиев – „Комфорт“ -Варна

5.Николай Кожухавов- „Стоянстрой“- Пловдив

6.Давид Олива- „Комфорт“- Варна

Успехът на нашият състезател се дължи на огромен труд и талант, довели до първото място и спечелени  квоти за участие в Европейско, Балканско и Световна купа  през следващата година.

Другият наш състезател – Йордан Генов записа две победи, като едната бе срещу класиралият се на 2 място състезател Тома Николаев от „Комфорт“ Варна, но това не бе достатъчно за добиване на някоя от квотите. Въпреки всичко представянето му бе добро.