Начало Бизнес Представител на компанията Norsk Energi проведе обучение в „Завод за оптика” АД

Представител на компанията Norsk Energi проведе обучение в „Завод за оптика” АД

СПОДЕЛИ

В началото на 2024 г., с цел обучение във връзка с предстоящи доставки на енергоефективно оборудване, на посещение в производствената база на „Завод за оптика” АД в гр. Панагюрище бе представител на компанията Norsk Energi.

Норвежката компанията е водеща в областта на енергийната ефективност, като притежава всеобхватен опит както с норвежки, така и с международни клиенти в областта на провеждането на специализирани консултации, инженеринг, инспекция, оценки на ефективността, обучения за изграждане на капацитет и др. Дружеството е партньор на „Завод за оптика” АД по Програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност” чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021 по Договор № BGENERGY-2.003-0021.

В рамките на двата дни, експертът на Norsk Energi – инж. Сергей Фашевски, проведе обучение на място, на което чрез множество презентационни материали и събеседване бе споделен опит, добри практики и друга полезна информация в унисон с нуждите и спецификите на производствената ситуация на бенефициента по проекта.