Начало Бизнес Традиционният коледен празник на група “Асарел” събра над 500 души в зала...

Традиционният коледен празник на група “Асарел” събра над 500 души в зала “Арена Асарел”

СПОДЕЛИ
“На Коледа заедно” – традиционният празник на група “Асарел”, тази година събра над 500 души в преобразената зала “Арена Асарел” в Панагюрище.
“Отново сме заедно като едно семейство – екипът на “Асарел-Медет”, дъщерните дружества – “Асарел Инвестмънт”, “Брезник Минералс” и “Тракийски хотелиери”, фондациите “Лъчезар Цоцорков” и “Цоцорков род”. Вие сте главните герои на днешния празник и моята първа наздравица е за Вас – с благодарност за успехите, които постигаме заедно”. С тези думи Димитър Цоцорков, председател на Надзорния съвет на “Асарел-Медет”, се обърна към екипа на компанията по случай предстоящата Коледа.
Инж. Делчо Николов – председател на Управителния съвет, и изпълнителният директор инж. Николай Пелтеков също благодариха за добрата работа и специално поздравиха колегите, които бяха на смяна по време на фирменото коледно парти. Пълната зала аплодира всички, които се включиха в традиционния фирмен благотворителен базар в партньорство с БЧК-Панагюрище, за да помогнат на деца в неравностойно положение.
За веселото настроение на празника се погрижиха победителката от “Звездите в нас” Антония Маркова, финалистът от X Factor Стивън Ачикор и Владо Михайлов, който спечели последния сезон на “Като две капки вoда” и дойде в Панагюрище с бенд, събрал едни от най-добрите български музиканти от “Акага” и “Сленг”.

Снимки: Христо Елкин и Кирил Константинов.