Начало Любопитно Велинград отново избухна с цени на новогодишните оферти

Велинград отново избухна с цени на новогодишните оферти

СПОДЕЛИ

Средата на октомври е и сме се запътили скоростно към края на годината, а хотели и ресторанти вече стартираха рекламните си кампании за коледно-новогодишните празници. Разбира се, цените варират в широк диапазон, но една от най-коментираните теми в социалните мрежи през последните няколко дни са офертите, идващи от СПА-столицата на Балканите – Велинград.

Под заглавие

„НОВА ГОДИНА ВЪВ ВЕЛИНГРАД ЗА 11500 ЛЕВА – „ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО“

ни се представя оферта, публикувана в агенцията Global tour. Отваряме с любопитство и научаваме, че срещу 11 500 лева, ще можем да се настаним в президентски апартамент за 4 нощувки по време на празниците за Нова година. Можем да изберем и по-скромна оферта за 8700 лева, а „Ако това Ви идва малко скъпо“ (както пише в офертата), може да икономисаме някой и друг лев, плащайки за апартамент с две спални 7700 лева. Но ако пък сметнете, че „не желаете“ да харчите много пари за Нова година, може да изберете „икономичен вариант“ за 3750 лева. В офертата освен ползването на голям и модерен SPA център, влизат още: новогодишна вечеря, празнична програма с участието на Крисия, Стефан Илчев, Аристос, Преслава и DJ Дамян, празнична детска анимация, закуски и вечери на блок маса с богат избор от храни и напитки.

Цените, разбира се, предизвикаха лавина от коментари във фейсбук – от гневните в стил Тези са луди и „А и как точно Велинград се самоизмерва като туристическа и уелнес дестинация с колоси като Монако или френската Ривиера, примерно…. Няма значение на вечер ли е или не….цената е безумна, факт....!“ до остроумните като „Веднъж се живее“ си каза Бил Гейтс и резервира апартамент във Велинград, за Нова година!“.