Начало Общество Паркирали автомобили в тревните площи на ул. „Разслатица“ възпрепятстват работата на ОП...

Паркирали автомобили в тревните площи на ул. „Разслатица“ възпрепятстват работата на ОП „Чистота“

55
4
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

Паркирали автомобили в тревните площи на ул. „Разслатица“ възпрепятстват работата на ОП „Чистота“. За това сигнализира днес, представителят на предприятието  Дора Немска. „Тази сутрин отидохме да извършим косене на тревните площи на ул. „Разслатица“ и се натъкнахме на множество паркирани автомобили, което възпрепятства нашата работа и се наложи да отпратя екипа.“ – така започна разказа си пред ПИА г-жа Немска и допълни – „След това, аз се върнах на мястото, за да заснема с телефона си, причината поради която ние не сме си свършили работата. В този момент от някъде се появи А. С., собственик на един от паркираните автомобили, и започна да ми дърпа телефона от ръцете и да ме заплашва, че ще го счупи, ако продължа да снимам. Изключително съм възмутена!“

Според наши източници, въпросният случай с паркирани автомобили не е единичен, а е масова практика на ул. „Разслатица“. Припомняме ви, че според последните промени в Закона за движението по пътищата, извършени миналата седмица, Парламента прие въвеждането на наказание с глоба в размер 200 лева на лице, което паркира пътни превозни средства в паркове, градини, детски площадки и тротоари в населените места извън обозначените за това места.

4 КОМЕНТАРА

  1. до г-жа Немска, за въпросната градинка първо се сее после се жъне. Вашите шефове купиха водоноска за хиляди левове, а не е полята нито веднъж. Всичките дървета се подържат не от вас , а от господин Муджев, вие за какво положихте грижи.




    0



    0
  2. ще се опитаме да ви държим в течение на тази ПРАКТИКА!Вярно е ,че инцидентно бяха качени и други коли,заради асфалтирането.Но е факт,че тревните площи се ползват като лична собственост от А.С.




    0



    0
  3. едно уточнение!!!- това не е системно,става дума конкретно само за този ден в който всички живеещи в района си го позволиха с цел да не пречат на улиците за да може тъй дългото чакане за асфалтиране да се осъществи без проблеми!




    0



    0