Начало Бизнес Излива се последната плоча на най-луксозната жилищна сграда в Панагюрище – Pana...

Излива се последната плоча на най-луксозната жилищна сграда в Панагюрище – Pana Green Residence

СПОДЕЛИ

Предстои изливане на последната плоча на Pana Green Residence –  част от първия по рода си kомплекс в България, който се намира в Панагюрище на ул. „Георги Бенковски“ 67. Освен мултифункционалната сграда, комплексът включва и ритейл парка Pana Green Park, който бе открит през декември, миналата година.

От инвеститорската компания „Скайфор“ АД информираха, че строителните дейности вървят съобразно предвидения график. Предстои да бъде излята последната плоча на най-голямата и  най-луксозна жилищна сграда, изграждана с безкомпромисно съблюдаване на високото качество на всички използвани материали. Започната е зидарията, за която се използват тухли „Винербергер“- най-скъпите на пазара.

Pana Green Residence ще бъде сертифицирана с енергиен клас „А“

Реклама

Вече се поставя дограмата, която е на Deceuninck – шесткамерен профил, троен стъклопакет. Сградите, сертифицирани с клас „А“ се характеризират с висока енергийна ефективност и намален разход на електроенергия. Това означава, че избралите да закупят жилище в Pana Green Residence ще си осигурят значително по-ниски разходи за електроенергия и ще имат и самосъзнанието, че са избрали сграда, използваща ефективна и щадяща околната среда строителна система.

Специална оферта за кандидатстващите за ипотечен кредит

Макар и много плавно към момента, банките започнаха да увеличават лихвите по кредитите. От октомври БНБ увеличи основния лихвен процент с 0,5 пункта. В момента две банки са предприели корекции в лихвите, засега само за юридически лица. При всички останали все още продължават ниските лихвени нива по предлаганите жилищни кредити. Експерти отбелязват, че едва ли ще видим по-ниски нива от тези в момента.

Инвеститорът „Скайфор“ АД се ползва с доверието на банка ОББ, която след сливането с Райфайзен, стана най-голямата банка в страната. В офисите на банката в района ще бъде предоставена специална оферта на всеки клиент, кандидатстващ за ипотечен кредит при лихва 2.10-2.15%, с който да си закупи жилище в Пана Грийн Резиденс.

Подробности за довършителните работи ще ви разкажем скоро, както и какви изненади ще получат първите собственици на жилища в комплекса.

 

За да научите повече за възможностите за закупуване:

+359 89 323 2322 или на имейл

оffice@panagreenresidence.com

А в сайта  ще откриете още актуална информация за апартаментите.