Начало Общество 18 лекари влизат в дружеството, което ще стопанисва медицинския комплекс

18 лекари влизат в дружеството, което ще стопанисва медицинския комплекс

СПОДЕЛИ

18 медици, повечето от които работещи в ДКЦ, са заявили желанието си да се включат в  дружеството, което ще управлява бъдещия модерен медицински комплекс. Това е станало ясно вчера, по време на редовно заедание на комисията по бюджет и икономика. Както вече информирахме, в Панагюрище през 2016 година. ще отвори врати уникален по рода си медицински център. Той ще бъде създаден по линия на публично – частното партньорство, като предстои да бъде създадено търговско дружество, в което с 50% парична вноска ще участва „Бизнес Устойчиво Развитие 06“ ЕООД  с управител Лъчезар Цоцорков. Участието на общината ще е с 35% апорт на земя, а с по 5% участие в дружеството ще са "Асарел-Медет" АД, лекарите-автори на проекта и медиците от МБАЛ"С.Николов", ДКЦ и общопрактикуващи лекари.

5 КОМЕНТАРА

  1. Г-н Цоцорков от зората на демокрацията плаща сметките на болницата и хиляди (а може би и повече) са потънали безследно при „отличното“ й управление. А няма цена на която със старите *** да получиш нов ***. Дано новият център наистина даде медицинско обслужване на общината!




    0



    0
  2. :eek: дааа сега разбрах защо ще се прави друга болница в панагюрище с голям дял на цоцорков….. :P пак се опитват да копират братя ангелови ,не могат ли да измислят нещо друго :o радиацията им е в повече ……..като уеWCки сте вечно втори




    0



    0