Начало Спорт 19 гола паднаха във втория ден на турнира по мини футбол

19 гола паднаха във втория ден на турнира по мини футбол

28
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

mini-futbol

С два оспорвани мача премина вторият ден на откритото първенство по мини-футбол посветено на деня на миньора.

Първата среща за деня бе между отборите на „Детони” и „Космос”. Началото на дербито бе 18:00 часа. През по-голямата част от мача „Детони” владееха топката и головете за тях валяха един след друг. Тимът явно си е взел поука след вчерашния мач с „Барикади“ и показа по-добра игра в защита. По този начин успяха да си извоюва първата победа в турнира с резултат 8:2. Голмайстори за „Детони“ бяха Воденичаров с 4 гола, Балабана, Ивайло, Шилев и Узунов с по един гол.

В 19:00 часа започна срещата между „Асарел-Медет” и „Кобрите”. Мачът започна силно за асарелци и те натрупаха доста голяма голова преднина. „Кобрите” не се отказаха и започна също да бележат, но времето не успя да им стигне дори да изравнят резултата и срещата завърши с резултат от 6:3 за „Асарел-Медет“, което прави тимът водач във временното класиране.

Утре ще се проведе третият кръг на първенството. От 18.00 ч. сили ще премерят Поибрене и “Кобрите”, а от 19.00 ч. ще играят “Барикади” и “Космос”. Срещите ще определят участниците в полуфиналните мачове.