Начало Спорт 2 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал за СК „Бойни спортове“...

2 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал за СК „Бойни спортове“ от турнир по джудо в Пловдив

СПОДЕЛИ

На 4 и 5 ноември в Пловдив се проведе международен турнир по джудо „Тодор Даракев”.

Клуб “Бойни спортове” от Панагюрище взе участие със 7 състезатели и се представи повече от отлично. Равносметката е 2 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал.

Шампион в категория до 73 кг. стана Никола Петкански, а при девойките до 70 кг. златото взе Марчела Коленцева.

При по-малките Спартак Кеков се окичи със сребърен медал в категория до 42 кг., само седмица след като спечели бронз в Перник.

До 60 кг. вицешампион стана Георги Динков, който отново показа хъс за победа и рядко се връща от състезание без медал.

В категория 60 + Алкивиадис Ставридис се пребори успешно с огромната конкуренция и взе бронзов медал. Алкивиадис тежи 70 кг., а по-голямата част от противниците му в тази категория бяха над 90 кг.

Много добро представяне направиха и Денис Борисов в категория над 66 кг., както и Мартин Цеков в категория до 24 кг. Двамата спортисти се класираха на 5 място, като това беше първото им участие в турнир.

Треньорите на СК „Бойни спортове“ са доволни от постигнатите успехи и продължават с активната подготовка на своите състезатели, които на 11 ноември ще участват в един от най-силните турнири на България, организиран от СК „Илинден“-София. Нашите спортисти ще се изправят срещу конкуренция от над 800 участници от 10 държави. Желаем им успех!