Начало Общество „50 нюанса освободени“ – едно от най-чаканите заглавия за тази година с...

„50 нюанса освободени“ – едно от най-чаканите заглавия за тази година с премиера в панагюрското кино

СПОДЕЛИ

ПРОЖЕКЦИИ КИНО „МОДЕРЕН ТЕАТЪР“

 

ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА ОСВОБОДЕНИ– 2D Премиера

Жанр: Драма, Романтичен, Трилър

Държава: САЩ

В ролите:Дженифър Ел, Макс Мартини, Калъм Кийт Рени, Брус Олтман, Робин Лий, Елиас Мъмфорд, Виктор Разък, Дакота Джонсън, Джейми Дорнан, Рита Ора, Люк Граймс, Ариел Кебел, Марша Гей Хардън, Ерик Джонсън, Брант Дохърти

Дата:09.02.2018 г. (петък)

Час: 19:00 часа

Дата:10.02.2018 г. (събота)

Час: 19:00 часа

Цена на билета:5,00

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се завръщат като Крисчън Грей и Анастейжа Стийл в “Петдесет нюанса освободени“ – кулминацията, базирана на последната книга от световния бестселър-феномен „Петдесет нюанса“. Филмът, който идва в кината на Св. Валентин 2018 г., извежда до шокираща развръзка събитията, започнали през 2015 и 2017 г. в блокбъстърите, чиито общи световни приходи надхвърлиха $950 милиона.

Вярвайки, че са оставили сенчестите фигури от миналото зад гърба си, младоженците Крисчън и Анастейжа напълно приемат неразривната си връзка и споделят живота си в лукс. Но точно когато тя влиза в ролята си на г-жа Грей, а той се отпуска в непозната за него стабилност, нови заплахи застрашават тяхното щастие, още преди да е започнало.

 

МАЛКИЯТ ВАМПИР– 3D Премиера

Жанр: Анимация, Детски

Държава:Германия

Дата:10.02.2018 г. (събота)

Час: 16:30 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

 За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

 За лица над 18 години – 6,00 лв.

Историята на Рудолф, 13-годишен вампир, чийто клан е преследван от знаменит ловец на вампири. Рудолф се запознава с обикновеното момче Тони, който е на неговата възраст и е запленен от стари замъци, гробници и, разбира се, от вампирите.

Тони помага на Рудолф срещу неговите противници в една битка, изпълнена с екшън и хумор, двамата заедно спасяват семейството му и стават приятели.

 

ПОСОКИ2D Премиера

Жанр: Драма

Държава: България, Германия, Македония

В ролите:  Георги Кадурин, Николай Урумов, Стефка Янорова, Иван Бърнев, Герасим Георгиев – Геро, Васил Банов, Юлиан Вергов, Стефан Денолюбов, Васил Василев – Зуека, Асен Блатечки, Ирини Жамбонас

Дата:03.02.2018 г. (събота)

Час: 19:00 часа

Цена на билета:5,00 лв.

 

Шофьорите на таксита са водещите герои, те често са най-точните свидетели на действителността, включително и от тъмната й страна. Някои от тях са принудени да бъдат психолози и терапевти, понякога спасители, други са агресори, трети са жертви. Те са част от истинския живот.

Другите герои на тези истории са клиентите на такситата – различните лица на българското общество. В рамките на двадесет и четири часа в шест софийски таксита се случват шест истории, повлияни от абсурдите и проблемите на днешната българска действителност и обединени от една смърт, която ще даде шанс за нов живот.

Сценарият е базиран на реални случки и персонажи, както и на следните разкази на Антон Павлович Чехов: „Кавал”, „Беда” и „Мъка”. Сценаристи са Симеон Венциславов и Стефан Командарев.