Начало Общество 5000 лв е сумата, събрана след благотворителната кампания на Ротаракт клуб-Панагюрище

5000 лв е сумата, събрана след благотворителната кампания на Ротаракт клуб-Панагюрище

СПОДЕЛИ
От Ротаракт клуб-Панагюрище съобщават, че сумата, събрана от благотворителната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“ е в размер на 5 000 лв.
Сумата ще бъде преведена по сметка на Фондация „Искам бебе“ и ще се ползва от една двойка от община Панагюрище, кандидатствала за финансирането в периода 13-27.03.2021 г. на сайта на фондацията.
Както вече бе споменато, двойката ще бъде избрана на случаен принцип, чрез жребий, след като изтече периода за кандидатстване и след преглед на документите на всяка двойка от представители на Фондация „Искам бебе“.
От Ротаракт клуб-Панагюрище изразяват безкрайната си благодарност към всички граждани, включили се в кампанията на 7-ми и 8-ми март. В предоставената за целта урна бе събрана сумата от 2250 лв.
Благодарение на „Асарел-Медет“ АД, „Оптикс“ АД и Ротари клуб-Панагюрище, крайната сума, която ще бъде дарена на избраната двойка е в размер на 5000 лв.
Специални благодарности за приноса към успешно реализираната кампания Ротаракторите изказват на Интеракт клуб-Панагюрище, собствениците на цветарски магазин „Сияние“, фирма „Раум-Немигенчев“ СД, г-жа Милица Иванова и г-н Александър Гурари.