Начало Култура Възпитаниците на Нона Немигенчева представиха своята годишна продукция „Предай нататък“

Възпитаниците на Нона Немигенчева представиха своята годишна продукция „Предай нататък“

СПОДЕЛИ

Под наслова „Предай нататък” възпитаниците в школата по поп и джаз пеене на Нона Немигенчева  представиха своята годишна продукция. На сцената се изявиха както вече утвърдени, с награди от различни конкурси, деца, така и започналите от скоро обучението си. Прозвучаха популярни български и чуждестранни песни, изпълнени с много чувство и емоция. Със своите изпълнения момчетата и момичетата направиха незабравима вечерта за многобройната си публика, която не спираше да ги аплодира.

С поздрав към децата и към тяхната преподавателка неуморната Нона Немигенчева, се обърна директорът на Центъра за личностно развитие и подкрепа Недялка Наплатанова. Тя благодари за прекрасната вечер и пожела на възпитаниците на школата много бъдещи успехи.

Концертът завърши със песента „Зайди, зайди ясно слънце” в изпълнение на Габриела Шкодрева, за която тази година е последна в школата, тъй като е абитуриентка. В емоционално обръщение към възпитаниците на школата тя пожела да не спират да мечтаят, защото мечтите ще ги отведат там, където желаят. Габи си пожела още това да не е последната ѝ изява на панагюрска сцена.

Ефектното мултимедийно оформление, съпътстващо вечерта, бе дело на Снежина Машева.