Начало Спорт 685 лева бяха събрани на благотворителната томбола на мача с „Дунав“ (Русе)

685 лева бяха събрани на благотворителната томбола на мача с „Дунав“ (Русе)

22
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

фланелкию

685 лева бяха събрани от продажбата на талони за благотворителната томбола, която се проведе тази събота по време на полувремето на мача „Оборище“ – „Дунав“ (Русе). От тях 600 лева ще бъдат дарени на ЦНСТ за деца и младежи град Панагюрище, а останалите 85 лева на многочленно семейство от град Панагюрище в затруднено финансово положение.

Четирима от зрителите на мача, които си бяха закупили от талоните за томболата станаха горди притежатели на фланелки на трима бразилски и един български футболист.

Освен четирите фланелки осигурени от ръководството на ФК „Оборище“, главният мениджър на „Локомотив“ (Пловдив) г-н Георги Карушев предостави безвъздмезно за каузата фланелка на капитана на тима Мартин Камбуров, която също стана част от наградите.

По покана на бившия член на УС на ФК „Оборище“ и администратор на клуба Стоян Търкаланов, г-н Карушев присъства на стадион „Орчо Войвода“, за да се наслади на дербито между „войводите“ и „Дунав“ (Русе).

От ръководството на клуба изказаха благодарност на футболистите, които безвъзмездно предоставиха фланелки си за каузата и специално на Ели Маркес, който бе главен инициатор на благотворителната инициатива.Зрителят спечелил тениската на португалския футболист на ПФК “ Лудогорец “ Витор Тиаго де Фрейташ Фернандеш, наричан накратко Витиня, реши да предостави наградата си на ЦНСТ за деца и младежи.