Начало Препоръчани Мария Ангелова четвърта на маратонът в Хисаря

Мария Ангелова четвърта на маратонът в Хисаря

СПОДЕЛИ
На 5 април в  Хисаря се проведе четвъртият кръг за любители на бяганията и красивите кътчета на България.  Старт-финалът на състезанието бе в центъра на стадион „Крепост“, който е оборудван с най-модерната писта в България – MONDO.Трасето от 7.851 км минава през най-дългата запазена крепостна стена от времето на Римската империя и покрай едни от най-модерните спа хотели в България известни с лечебната си минерална вода. Стартът на състезанието бе даден от инж. Пенка Дойкова – кмет на община Хисаря.Подедител при мъжете стана Мартин Проданов с време 29,23мин, а при жените триумфира Лиляна Георгиева с време 30,13мин.
КЛА „Борис Мулешков“ беше представен от Мария Ангелова  – 4то място, Атанас Димитров , близнаците Христо и Делчо Арбалиеви.
Докато по-големите се състезаваха по трасета из града, над 50 деца от Хисаря и страната участваха в занимание по „Детска атлетика“ на стадиона.
Всички бегачи от „Рън Хисаря“ получиха уникални фланелки и медали, а най-бързите трима при мъжете и жените взеха и ваучери от “Sport Depot” – основен партньор на веригата