Начало Препоръчани 7 златни, 2 сребърни и един бронзов медали спечелиха малките „рибки“ от...

7 златни, 2 сребърни и един бронзов медали спечелиха малките „рибки“ от ПК „Каменград“!

СПОДЕЛИ

Малките плувци на панагюрския ПК „Каменград” спечелиха 7 златни, 2 сребърни и един бронзов медали  oт „Sharks kids”. Клубът с треньори Димитър Аврамов и Екатерина Радивчева участва в състезанието в Бургас с 6 момичета в най-малката група – родени 2013г.- 2014г.

Божидара Касабова триумфира с 4 златни медала – на 50, 100 и 200 м свободен стил, както и на 50 м бътерфлай. Три златни медала за Никол Гулекова – на 50 м и на 100 м бруст, и на 100 м гръб, както и сребърен на 50 м гръб. Радина Узунова се окичи със сребърен медал на 50 м свободен стил, а Гергана Узунова завоюва бронзов медал на 100 м бруст. Ева Стоицева бе най-малкият участник в турнира и само стотни от секундата не й достигнаха за трето място на 50 м гръб. В челната десетка се нареди и Анастасия Поптолева, която тренира само от три месеца.

Представянето на малките състезателки донесе радост и удовлетворение на треньорите им, които след състезанието бяха поздравени и от свои колеги за постигнатите от сравнително младия панагюрски плувен клуб резултати.