Начало Местни избори`2019 БСП-Панагюрище откри предизборната си кампания

БСП-Панагюрище откри предизборната си кампания

СПОДЕЛИ
БСП

Официален старт направи  Коалиция „БСП за България“ в община Панагюрище

Официален старт направи  Коалиция „БСП за България“ в община Панагюрище на 30 септември, понеделник, в Клуба на БСП. В събитието взеха участие коалиционните партньори от „Съюз за отечеството“. Срещата бе открита от Светлана Парашкевова – председател на общинската организация, която представи кандидата за кмет на община Панагюрище Станимир Велчев, кандидатите за кметове на населени места в Оборище – Ганка Узунова, в Попинци – Кръстьо Кръстев, в Левски – Славчо Мавров, в Елшица – Гергана Николова.

Станимир Велчев сподели своите виждания за развитие на общината, както и принципите, от които ще се ръководи в бъдещата си дейност. „Общината е на всички“, убеден е Велчев. Според него не бива да бъде подценявана нито една човешка болка, защото проблемите на хората нямат политически цвят. Кандидатът за кмет заяви , че цени потенциала на всеки човек и е готов да бъде достъпен, отзивчив и безкористен.

Сред аудиторията бяха кандидатите за общински съветници, привърженици на БСП и много, много приятели. Поздрав към всички отправи председателят на ОбС на БСП в община Стрелча Донка Младенова.

Кандидатите за кметове на Коалиция „БСП за България“ в община Панагюрище изразиха своите основни виждания за бъдещата си дейност. Те познават отлично проблемите на населените места и с добър дух влизат в кампанията.

Откриването на кампанията премина в приятелска атмосфера, а на финал всички вдигнаха наздравица с чаша червено вино.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!