Начало Препоръчани Четирима състезатели на „Бойни спортове“ донесоха четири медала от „Илинден“

Четирима състезатели на „Бойни спортове“ донесоха четири медала от „Илинден“

СПОДЕЛИ
„Бойни спортове“

Четирима състезатели на СК „Бойни спортове“донесоха два златни, един сребърен и един бронзов медали от турнира „Илинден“ в София

На 6 октомври СК „Бойни спортове“ взе участие в силния турнир по самбо за кадети, организиран от СК „Илинден“. В надпреварата се включиха 14 отбора.

„Бойни спортове“ бе представен от четирима състезатели.

Ивелин Танковски, който преди седмица завоюва шампионска титла на Балканиадата в Македония, отново стигна до финал, където срещна другия представител на панагюрския клуб – Спартак Кеков, в категория 57 кг. Панагюрският финал завърши със злато за Танковски и сребро за Кеков. Шампион в категория 48 кг. стана Виктор Танковски, а при 82-килограмовите Георги Динков завоюва бронзово отличие.

Постиженията на нашите състезатели са закономерен резултат от положените от самите тях усилия в тренировъчния процес и от работата на техните треньори, които ден след ден изграждат навици, възпитават в дисциплина и борбен дух.

Вратите на СК „Бойни спортове“ са широко отворени за всички деца, които са на възраст над 7 години. Заниманията се провеждат всеки ден от 17:00 до 18:30 в залата при стадиона. 

„Бойни спортове“