Начало Общество Футболна драма на финала на международния футболен турнир

Футболна драма на финала на международния футболен турнир

СПОДЕЛИ

Изключително интересни двубои предложи вторият ден от международния турнир за Купата на проф. д-р Лъчезар Цоцорков, който се проведе в „Арена Асарел“ в Панагюрище.

Много голове и обрати съпътстваха срещите във финалната фаза на надпреварата. До битка за златните медали и купата стигнаха отборите на Левски Раковски и Вардар Скопие.

Сините поведоха с 3:1, но позволиха само за няколко минути малките македончета да стигнат до изравняване. След това дойде и моментът на ролетката на дузпите. Там гостите от Вардар бяха по-точни и в крайна сметка вдигнаха купата на победителите и грабнаха златните медали. Въпреки загубата възпитаниците на Милан Коприваров си ръгнаха с високо вдигнати глави, тъй като дадоха сериозна заявка за бъдещи успехи.

Също дузпи решиха битката за третото място. Там един срещу друг се изправиха Миньор Перник и Витоша Бистрица. И тук редовното време завърши при резултат 3:3. След перфектно изпълнени дузпи малките „миньори“ се поздравиха с успеха и се класираха на трето място. След тях останаха Витоша Бистрица, ДФА Филипов, Беломорец Асеновград и Оборище Панагюрище.

Хубавото от завършилия втори международен турнир за Купата на проф.Лъчезар Цоцорков е, че младите таланти показаха уважение към всеки един противник, а треньорите бяха за пример сред малките футболисти с феърплея, който съпътстваше всяка една среща.

Купата и медалите на всички участници бяха връчени от Христо Йовов, Александър Александров, Артим Шакири, Маркиньос и други бивши професионални футболисти.

Второто издание на Международния детски футболен турнир „Проф. д-р Лъчезар Цоцорков“ завърши с Мач на звездите, в който отборът на България се наложи със 7:6 над Сборен тим на БАЛКАНИТЕ.