Начало Общество Стойно и Дони Чачови сбъднаха коледната вечер на седемнадесет деца

Стойно и Дони Чачови сбъднаха коледната вечер на седемнадесет деца

СПОДЕЛИ

Стойно и Дони Чачови сбъднаха коледната вечер на седемнадесет деца с каузата „Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча“

Кметското семейство Стойно и Дони Чачови организира бляскава благотворителна вечеря с концерт-спектакъл под надслов “Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”.

Събитието се състоя на 11 декември в балната зала на хотел Монтесито, София. Набраните средства от куверти и томбола ще бъдат дарени на децата сираци и полусираци от община Стрелча.

Много певци, танцьори и личности от хайлайфа се включиха в мисията на семейство Чачови и се обединиха преди най-светлите български празници, тъй като всяка дете заслужава подарък за Коледа.

Събитието „Звездите пеят и танцуват за децата на Стрелча“ събра колеги и приятели в една ПредКоледна кауза, част от която станаха голямата народна певица Бинка Добрева, Кристина Димитрова, Нелина, Дара Екимова, гримьрът на звездите Мис Бони, Атанас Месечков, фолклорен квартет „Славей“, Галияна Арсова, Цвети Радойчева, Светослав Стойчев, Силвия Владимирова, Александър Райчев и Георги Първанов и други.

Водеща на събитието бе прекрасната Ива Екимова.

Благотворителната томбола бе обвързана с много и големи награди като пътуване до Лондон на митичния Уембли стадион за мача Англия-Италия с включени самолетни билети и нощувка със закуска, луксозен комплект бижута, ваучери за нощувки в топ хотели в Боровец, козметични комплекти, книги на Издателство „Захарий Стоянов“, подаръчни ваучери за заведения и други. Биляна Йотовска пък се включи в доброто дело като предостави книгите си за здравословен начин на живот.

Източник