Начало Общество Доброволците от БМЧК успяха да съберат 4793 лв.

Доброволците от БМЧК успяха да съберат 4793 лв.

СПОДЕЛИ

От коледно-новогодишните си благотворителни базари младите червенокръстци събраха 4109, 20 лв. за БЧК-Панагюрище и 684 лв. за  Клиника за онкохематологични заболявания на деца в Пловдив

През мeсец ноември, 2019 год., доброволците от БЧК-Панагюрище започнаха подготовката за коледно-новогодишния базар, чрез който събират средства за своите акции през годината. Изработените суровачки и празнични сувенири бяха готови и тогава младите червенокръстци получиха важно партньорско предложение от Отдел” Комуникации” на „Асарел-Медет” –АД – сътрудничество в подготовката на базара, обогатяването му с авторски творби на служители на компанията и разпродажбата на всички творения на Коледно- новогодишното парти, на 20 декември 2019 год.,  проведено в зала „Арена Асарел”.

На 20 декември и последвалите базари на 21 и 26 декември доброволците от БМЧК успяха да съберат средства в размер на 4109, 20 лв. за БЧК-Панагюрище и 684 лв.- средства за  Клиника за онкохематологични заболявания на деца в Пловдив. Средствата ще бъдат използвани за финансиране на проекти на БЧК-Панагюрище за подпомагане на деца в неравностойно положение и болни възрастни хора от  Общината.

     „Благодарим от сърце за жеста на „Асарел-Медет” –АД !   Благодаря на младежите от БМЧК за вярата им и съзнателно отделеното свободно време за  реализиране на проекта! Благодаря на всички доброволци за повече от успешно реализираната „Коледна акция за добрини”!“ – заяви председателят на БЧК – Панагюрище Нора Кунчева.

Снимки от фейсбук страницата на Отдел „Комуникации“ в „Асарел-Медет“АД